Andin Domingga

 

REGISTRERET ALTERNATIV BEHANDLER (RAB)

 

KROPSTERAPEUT & INDEHAVER

Jeg er født og opvokset i Indonesien, hvor holistisk og alternativ behandling er en stor del af vores kultur. Her lever man efter princippet “mens sana in corpore sano”, hvilket betyder “en sund sjæl i et sundt legeme”. Det fysiske og psykiske hænger uløseligt sammen. Dette princip har gjort mig bevidst og opmærksom på, hvordan krop og sind arbejder sammen.

Jeg begyndte i en meget ung alder med at lære, udvikle og praktisere mine evner indenfor de holisitiske og alternative metoder. Disse erfaringer har givet mig en bred viden, som har gjort mig til en erfaren og dygtig terapeut.

Jeg har uddannelse i følgende:

• Totum Kropsterapeut

• Triggerpunkt Akupunktør

• Manuelterapeut

• Procesmassør

• Zoneterapeut

• Kontor-yogainstruktør

• 200 timers instruktøruddannelse i Hatha, Vinyasa, Yin og Hot Yoga

Vi finder den dybere årsag til smerter i kroppen
Kropsterapi kan hjælpe dig med at komme tilbage i kroppen, slippe spændinger og finde ind til roen og nærværet. Kropsterapi handler om at skabe balance, ved at få krop og sind til at fungere som en helhed. Det moderne liv mange af os lever i dag gør, at der let opstår spændinger, smerter, stress og ubalancer i kroppen.

Kropsterapi er en unik behandlingsform uden olie, hvor der bl.a. bruges pulseringsteknik, akupressur, zoneterapi, åndedrætsterapi og eventuelt samtaleterapi. I min behandling kommer jeg ind til den dybere årsag til spændinger og smerter i kroppen, og med min hjælp retter vi op på de ubalancer, der er i kroppen. Behandlingen er særdeles effektiv, men du skal være parat til at ændre gamle vaner og tanker, og lade din krop tage imod behandlingen. Så vil du opnå et meget
bedrer resultat.

Elite Kropsterapi & Wellness
Vermlandsgade 51, 1. sal lokale 16 · 2300 København S
info@elitekropsterapi.dk · Tlf: 31 51 42 80